به گزارش واحد رسانه گروه برنامه ریزی و توسعه سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، نشست مشترکی با حضور مسئولین سازمان با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری در روز دوشنبه مورخ 8 اردیبهشت ماه 1397 برگزار گردید.
در این جلسه مشترک که با حضور آقایان مدرسی (معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان)، دانایی (معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان)، رمضانی (رئیس گروه برنامه ریزی و توسعه سازمان)، دارابی (کارشناس دبیرخانه فرهنگ شهروندی سازمان) و قنبری (کارشناس گروه برنامه ریزی و توسعه سازمان) به عنوان نمایندگان سازمان اجتماعی فرهنگی و نیز آقایان حسامی (مشاور معاون حمل و نقل و ترافیک)، رضوانی (مشاور معاون حمل و نقل و ترافیک)، نادرنژاد (رئیس گروه مطالعات و طراحی سیستم های حمل و نقل)، بخت آزما (رئیس اداره روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک) به عنوان نمایندگان معاونت حمل و نقل برگزار شد، مباحثی پیرامون ارتباط و تعامل بیشتر هر دو مجموعه در فعالیت های مرتبط مطرح شد.
در این جلسه مدرسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان با بیان اهمیت افزایش تعاملات و ارتباطات معاونتها، به ویژه در حوزه فرهنگ شهروندی ، بر مسئله توجه به انسان محوری در برنامهها و نیز بر ضرورت معطوف کردن ذهن مدیران به شهروندان تاکید کردند. دانایی به واقع بینی ارزشها و اولویتهای سازمانی و پرداخت برخی هزینههای اجتماعی و مالی برای اجرای صحیح برنامهها تاکید کرد. در ادامه آقای رمضانی مهمترین نتایج پژوهشهای مرتبط با حوزه فرهنگ شهروندی برای حاضرین ارائه دادند.
رئیس گروه مطالعات و طراحی سیستم های حمل و نقل ضمن بیان واقع بینانه عمل کردن در برنامهها به موضوع کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی توسط شهروندان نسبت به گذشته اشاره کردند و توجه به برنامه ریزیها را بر اساس زیرساخت و امکانات مورد تاکید قرار دادند. رضوانی هم تلاش در جهت نزدیک کردن دیدگاههای بخشهای مختلف اجرایی شهر در راستای نیازهای شهروندان را مورد توجه قرارداد.
از جمله مهمترین نتایج مهم این نشست مشترک می توان به "ضرورت مشخص کردن نقشه راه و برنامه در مباحث فرهنگ شهروندی حوزه حمل و نقل و ترافیک، اصلاح نگرش مدیران شهری و تاکید بر نگاه سیستمی و انسان محور بودن، توجه به نیازهای کوتاه مدت - میان مدت و بلند مدت حوزه حمل و نقل و ارائه برنامههای متناسب حوزه فرهنگ شهروندی با آنها، تاکید بر مسئله یابی در حوزههای مختلف و نیازسنجی فرهنگی – اجتماعی این مسائل، ارائه قالبهای مختلف و متناسب آموزشهای شهروندی و توجیه و قانع کردن شهروندان در ارتباط با برنامههای مدنظر و ضرورت اجرای آنها، توجه به اولویتها و دغدغههای اصلی و تاثیرگذار در حوزههای مختلف و ارائه برنامههای آموزش شهروندی مرتبط با آنها، الگوسازی در حوزههای مختلف برای شهروندان " اشاره کرد.