برخورداری پروژه های مهم شهری از پیوست فرهنگی و اجتماعی از حساسیت های رهبر معظم انقلاب بوده که در مصوبات شورای چهارم شهر مشهد تجلی یافته است. دبیرخانه شورای راهبری پیوست فرهنگی واجتماعی شهر مشهد نیز به منظور گفتمان سازی ، گسترش مفاهیم علمی پیوست فرهنگی و استفاده از نظرات نخبگان دانشگاهی ، برگزاری سلسله نشست های گفتمانی را در دستور کار خود قرارداده است.
اولین نشست در دانشگاه خاوران و با حضور اعضای عیات علمی شهرسازی ومعماری این دانشگاه برگزار گردید. در این نشست دکتر شعرباف به بیان مفاهیم و ضروت پیوست فرهنگی و اجتماعی پرداخت. و قالب های پیشنهادی افزایش تعاملات دبیرخانه پیوست فرهنگی واجتماعی با دانشگاه ها را تشریح نمود.
در ادامه این نشست اعضای هیات علمی خاوران ضمن استقبال وتوجه به مفاهیم پیوست فرهنگی واجتماعی، نظرات علمی خود را در خصوص لایه های مختلف مدیریت شهری ابراز داشتند .
اعضای هیات علمی این دانشگاه نسبت به ساخت وسازهای ارتفاعات جنوبی شهر مشهد، بلند مرتبه سازی غیر علمی و عدم توجه به نخبگان بومی و عدم استفاده از داده های پژوهشی مدیریت شهری ابراز نگرانی کردند.
همچنین در انتهای جلسه روش های ارتقا تبادلات علمی و پژوهشی بررسی و افزایش همکاری ها مورد توافق طرفین قرار گرفت.
|